Pizza z rukolą i Prosciutto

Pizza z rukolą i Prosciutto
Przepis Pizza z rukolą i Prosciutto jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz prosciutto, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Pizza Prosciutto i rukola, Rukola-Pizza Prosciutto, oraz Pizza Prosciutto i figowa z rukolą.

Instrukcje

1
Gotuj pizze zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, w dużej misce, wrzucić rukolę, prosciutto, oliwa z oliwek, sok z cytryny, i 1/4 łyżeczki każda sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
ProsciuttoProsciutto
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieścić na wierzchu gotowanej pizzy.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn