Pizza z pieczarkami i trzema serami

Pizza z pieczarkami i trzema serami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj grzybów i trzech Pizzanów serowych. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 1380 kalorii, 61g białka, oraz 80 g tłuszczu. Na 6,1 USD za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, grzyby, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Pizza Na Patelni Z Serem I Grzybami, Pizza Ze Szpinakiem, Pieczarkami I Trzema Serami, oraz Pizza z pieczarkami i kozim serem.

Instrukcje

1
Zrobić ciasto na pizzę zgodnie z zaleceniami mistrz przepis. Włóż kamień do pizzy do piekarnika i rozgrzej je do 500 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Zalać patelnię saute z oliwą z oliwek i umieścić na średnim ogniu. Gdy olej się zamgly, dodać paski prosciutto, mieszać, aby renderować tłuszcz i smak szynki. Wrzucić czosnek i rozmaryn, saute przez minutę, aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodać grzyby, gotować i mieszać, aż uwolnią wilgoć i są ładnie rumiane, o 5 protokół; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Zdjąć z ognia.
5
Pokruszyć kozi ser równomiernie na skórce, rozsypać smażone grzyby dookoła, a top z rozdrobnioną fontiną. Wsuń pizzę na gorący kamień w piekarniku i piecz przez 12 do 15 minut, aż skórka będzie złota i chrupiąca, a ser będzie bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ser FontinaSer Fontina
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Przed krojeniem pizzy na plasterki, zetrzyj pecorino na całej cholernej rzeczy!
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
7
W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w hak do ciasta, połączyć drożdże, cukier i ciepłą wodę; delikatnie wymieszać, aby rozpuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Pozostawić mieszaninę do momentu, aż drożdże ożyją i zaczną się spieniać, około 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
9
Włącz mikser na niskim poziomie i dodaj sól i 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Dodać mąkę, trochę na raz, mieszając z najniższą prędkością, aż cała mąka została włączona. Kiedy ciasto zacznie się łączyć, zwiększ prędkość do średniej; okresowo zatrzymuj maszynę, aby zeskrobać ciasto z haka. Poczuj smak ciasta, wyciskając niewielką ilość: jeśli jest kruche, dodaj więcej wody; jeśli jest lepkie, dodaj więcej mąki - 1 łyżka na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
11
Wymieszać, aż ciasto zbierze się w kulkę, powinno to potrwać około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
12
Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i kilka razy złożyć na sobie; ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne. Uformuj ciasto na okrągło i umieść w lekko naoliwionej misce, Odwróć, aby pokryć. Przykryj folią lub wilgotnym ręcznikiem i pozostaw ją w ciepłym miejscu (np. nad lampką pilotową gazu), aż podwoi się jej rozmiar, około 1 godziny. Jest to dobry czas, aby trzymać kamień pizzy w piekarniku i rozgrzać je do 500 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Gdy ciasto jest wypukłe i gąbczaste, przekręć je na lekko posypany mąką blat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
14
Rozwałkuj i rozciągnij ciasto do cylindra i podziel na 3 równe części. Przykryj i pozostaw na 10 minut, aby łatwiej było go rozwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
15
Rozwałkuj lub poklepuj kawałek ciasta w 12-calowe koło o grubości około 1/8 cala. Łyżkę do pizzy posmaruj mąką i wsuń pod ciasto do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
16
Posmaruj skórkę cienką warstwą oliwy z oliwek i top ze swoimi ulubionymi smakami. Wsuń pizzę na gorący kamień w piekarniku i piecz przez 12 do 15 minut, aż skórka będzie złota i chrupiąca. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia49
Magazyn