Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj grzybów i trzech Pizzanów serowych. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 1380 kalorii, 61g białka, oraz 80 g tłuszczu. Na 6,1 USD za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, grzyby, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Pizza Na Patelni Z Serem I Grzybami, Pizza Ze Szpinakiem, Pieczarkami I Trzema Serami, oraz Pizza z pieczarkami i kozim serem.
Instrukcje
1
Zrobić ciasto na pizzę zgodnie z zaleceniami mistrz przepis. Włóż kamień do pizzy do piekarnika i rozgrzej je do 500 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Zalać patelnię saute z oliwą z oliwek i umieścić na średnim ogniu. Gdy olej się zamgly, dodać paski prosciutto, mieszać, aby renderować tłuszcz i smak szynki. Wrzucić czosnek i rozmaryn, saute przez minutę, aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodać grzyby, gotować i mieszać, aż uwolnią wilgoć i są ładnie rumiane, o 5 protokół; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Zdjąć z ognia.
5
Pokruszyć kozi ser równomiernie na skórce, rozsypać smażone grzyby dookoła, a top z rozdrobnioną fontiną. Wsuń pizzę na gorący kamień w piekarniku i piecz przez 12 do 15 minut, aż skórka będzie złota i chrupiąca, a ser będzie bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ser Fontina
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Przed krojeniem pizzy na plasterki, zetrzyj pecorino na całej cholernej rzeczy!
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino
7
W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w hak do ciasta, połączyć drożdże, cukier i ciepłą wodę; delikatnie wymieszać, aby rozpuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-o
8
Pozostawić mieszaninę do momentu, aż drożdże ożyją i zaczną się spieniać, około 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
9
Włącz mikser na niskim poziomie i dodaj sól i 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Dodać mąkę, trochę na raz, mieszając z najniższą prędkością, aż cała mąka została włączona. Kiedy ciasto zacznie się łączyć, zwiększ prędkość do średniej; okresowo zatrzymuj maszynę, aby zeskrobać ciasto z haka. Poczuj smak ciasta, wyciskając niewielką ilość: jeśli jest kruche, dodaj więcej wody; jeśli jest lepkie, dodaj więcej mąki - 1 łyżka na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny
11
Wymieszać, aż ciasto zbierze się w kulkę, powinno to potrwać około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
12
Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i kilka razy złożyć na sobie; ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne. Uformuj ciasto na okrągło i umieść w lekko naoliwionej misce, Odwróć, aby pokryć. Przykryj folią lub wilgotnym ręcznikiem i pozostaw ją w ciepłym miejscu (np. nad lampką pilotową gazu), aż podwoi się jej rozmiar, około 1 godziny. Jest to dobry czas, aby trzymać kamień pizzy w piekarniku i rozgrzać je do 500 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
Cukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Gdy ciasto jest wypukłe i gąbczaste, przekręć je na lekko posypany mąką blat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
14
Rozwałkuj i rozciągnij ciasto do cylindra i podziel na 3 równe części. Przykryj i pozostaw na 10 minut, aby łatwiej było go rozwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
15
Rozwałkuj lub poklepuj kawałek ciasta w 12-calowe koło o grubości około 1/8 cala. Łyżkę do pizzy posmaruj mąką i wsuń pod ciasto do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
16
Posmaruj skórkę cienką warstwą oliwy z oliwek i top ze swoimi ulubionymi smakami. Wsuń pizzę na gorący kamień w piekarniku i piecz przez 12 do 15 minut, aż skórka będzie złota i chrupiąca. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo