Pizza z pieczarkami i porami

Pizza z pieczarkami i porami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ciepłej wody, soli, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 33 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 75%. Spróbuj Pikantne grzyby i pory, Makaron z porami i pieczarkami, oraz Pory z boczkiem i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie w średniej misce; odstawić 5 minut. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Dodać mąkę i sól do mieszaniny drożdży; mieszać, aż mieszanina utworzy miękkie ciasto.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne (około 5 minut).
Umieść ciasto w średniej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 35 minut lub do podwojenia rozmiaru. (Wcisnąć 2 palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.) Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić na 10 minut.
Rozwałkuj ciasto w 12-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni.
Umieść na 12-calowej patelni do pizzy lub blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania i posypanej mąką kukurydzianą.
Piec w temperaturze 450 przez 7 minut.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać grzyby i por; smażyć 6 minut lub aż grzyby są złotobrązowe i Por jest miękki.
Posypać tymiankiem i pieprzem; dobrze wymieszać.
Łyżka sosu makaronowego na skorupie pizzy. Wierzch wymieszać z grzybami i posypać serem.
Piec w 450 przez 14 do 16 minut lub aż ser topi się i skórka jest rumiane.