Pizza z Pesto, świeżymi pomidorami i mozzarellą

Pizza z Pesto, świeżymi pomidorami i mozzarellą
Pizza z Pesto, świeżymi pomidorami i mozzarellą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 611 kalorii, 25g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pomidory śliwkowe, mozzarellę, ciasto na pizzę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pizza Pesto ze świeżymi pomidorami i Mozzarellanem oraz doskonały Pizzan w domu, Makaron z Pesto, świeżymi pomidorami, suszonymi pomidorami, kurczakiem i serem Mozzarella, oraz Makaron Penne z sosem Pesto, świeżym Mozzarellanem i pomidorkami koktajlowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Co najmniej 1 godzinę przed pieczeniem pizzy, Ustaw kamień na najniższym stojaku piekarnika (jeśli masz kuchenkę gazową, kamień może przejść bezpośrednio na podłogę piekarnika) i rozgrzej piekarnik do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Grubo zetrzeć mozzarellę i pokroić pomidory w plastry o grubości 1/8 cala. Na powierzchni mąki z rąk klepać i rozciągnąć ciasto równomiernie w 12-calowy Okrągły, trzymając ręce płaskie. (Nie należy obchodzić się z ciastem bardziej niż to konieczne. Jeśli ciasto jest lepkie, odkurz je lekko mąką.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
PomidorPomidor
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Skórkę piekarza obrać mąką i ostrożnie przełożyć na okrągło. Szarpnąć obierać raz lub dwa razy, a jeśli ciasto się skleja, podnosić ciasto i posypać mąką pod nim, w razie potrzeby zmieniając kształt ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Posmaruj pesto na cieście pozostawiając 1-centymetrową granicę i posyp serem. Ułóż plastry pomidora na ser i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
5
Ustaw daleko krawędź skórki z daleko krawędzią kamienia i przechyl skórkę, szarpając ją delikatnie, aby rozpocząć ruch pizzy. Gdy krawędź pizzy dotknie kamienia, szybko odciągnij skórkę, aby całkowicie przenieść pizzę na kamień.
6
Piec pizzę, aż ciasto będzie chrupiące i brązowe, około 10 do 12 minut, i przenieść ze skórką do deski do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
PiekarnikPiekarnik
7
Pizzę pokroić w plasterki i od razu podawać.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produkowane głównie z winorośli Sangioveto z Poggio Reale estate, to klasyczne wino pokazuje nuty ziemi i skóry na nosie z drewnianym wydźwiękiem. Owoce są czyste i miękkie, z delikatnymi taninami na finiszu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia5
Magazyn