Pizza z Pesto, świeżymi pomidorami i mozzarellą

Pizza z Pesto, świeżymi pomidorami i mozzarellą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 611 kalorii, 25g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pomidory śliwkowe, mozzarellę, ciasto na pizzę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pizza Pesto ze świeżymi pomidorami i Mozzarellanem oraz doskonały Pizzan w domu, Makaron z Pesto, świeżymi pomidorami, suszonymi pomidorami, kurczakiem i serem Mozzarella, oraz Makaron Penne z sosem Pesto, świeżym Mozzarellanem i pomidorkami koktajlowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Co najmniej 1 godzinę przed pieczeniem pizzy, Ustaw kamień na najniższym stojaku piekarnika (jeśli masz kuchenkę gazową, kamień może przejść bezpośrednio na podłogę piekarnika) i rozgrzej piekarnik do 260°.
Grubo zetrzeć mozzarellę i pokroić pomidory w plastry o grubości 1/8 cala. Na powierzchni mąki z rąk klepać i rozciągnąć ciasto równomiernie w 12-calowy Okrągły, trzymając ręce płaskie. (Nie należy obchodzić się z ciastem bardziej niż to konieczne. Jeśli ciasto jest lepkie, odkurz je lekko mąką.)
Skórkę piekarza obrać mąką i ostrożnie przełożyć na okrągło. Szarpnąć obierać raz lub dwa razy, a jeśli ciasto się skleja, podnosić ciasto i posypać mąką pod nim, w razie potrzeby zmieniając kształt ciasta.
Posmaruj pesto na cieście pozostawiając 1-centymetrową granicę i posyp serem. Ułóż plastry pomidora na ser i doprawić solą i pieprzem.
Ustaw daleko krawędź skórki z daleko krawędzią kamienia i przechyl skórkę, szarpając ją delikatnie, aby rozpocząć ruch pizzy. Gdy krawędź pizzy dotknie kamienia, szybko odciągnij skórkę, aby całkowicie przenieść pizzę na kamień.
Piec pizzę, aż ciasto będzie chrupiące i brązowe, około 10 do 12 minut, i przenieść ze skórką do deski do krojenia.
Pizzę pokroić w plasterki i od razu podawać.