Pizza Z Peklowaną Wołowiną I Kapustą
Pizza z peklowaną wołowiną i kapustą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 24g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz ciasto na pizzę, sól, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza peklowana z wołowiną i kapustą, Pizza Z Peklowaną Wołowiną, Kapustą I Ziemniakami, oraz Peklowana wołowina z kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń ciasto; pat ciasta na dole i 1/2 cala się boki 13 x 9-calowy pieczenia naczynia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 7 minut lub aż skorupa zacznie brązowieć.
Wyjąć z piekarnika; odstawić.
Peklowaną wołowinę kroimy poprzecznie na cienkie paski; odstawiamy.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayu do gotowania; miejsce na średnim ogniu, aż gorące.
Dodaj slaw, sól, i pieprz; smażyć 7 minut lub aż zwiędnie. Odstawić.
Rozłóż sos na skorupie pizzy; rozłóż mieszankę slaw na sosie. Top z peklowaną wołowiną; posypać serem.
Piec w 425 przez 14 minut lub aż skórka będzie złoty.