Pizza z koprem i cebulą na słodko z zielonymi oliwkami

Pizza z koprem i cebulą na słodko z zielonymi oliwkami
Pizza z koprem i cebulą na słodko z zielonymi oliwkami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 1. To danie główne ma 4088 kalorii, 218g białka, oraz 173g tłuszczu na porcję. Na 16,05 zł za porcję, ten przepis okładki 77% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, sól koszerna, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza z karmelizowanym koprem włoskim, cebulą i oliwkami, Cacciatore z kurczaka ze słodką papryką, koprem włoskim i zielonymi oliwkami, oraz Kiełbasa z kurczaka, słodka cebula i koper włoski Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce stojącego miksera wyposażonego w hak do ciasta połącz drożdże, miód i 1/4 szklanki ciepłej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
MiódMiód
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Odstawić do spienienia, o 4 protokół.
3
Dodać 2 1/2 szklanki mąki uniwersalnej i mąki pełnoziarnistej, ale, oliwa z oliwek, sól i 1/2 szklanki wody i wymieszać ze średnią prędkością do uzyskania gładkiego ciasta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CiastoCiasto
WodaWoda
SólSól
AleAle
4
Przenieść ciasto na powierzchnię roboczą i ugniatać przez 2 minuty. Lekko nasmaruj miskę, wróć do niej ciasto i przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Pozostawić ciasto do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż będzie bardzo kłębiaste, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Na patelni podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać koper i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż lekko rumiane, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
8
Zdjąć z ognia i dodać wino i Pernod. Odstawić patelnię do umiarkowanego ciepła i gotować, aż płyn odparuje, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PernodPernod
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj rosół z kurczaka na patelni. Przykryć i dusić na umiarkowanie małym ogniu, obracając Koper raz, aż bardzo miękki i ciecz jest prawie odparowany, o 20 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Koper włożyć na deskę do krojenia i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
Tymczasem na innej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodać cebulę, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając raz lub dwa razy, aż zmiękną, o 3 protokół. Odkryć i gotować, aż cebula jest karmelizowany, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
13
Dodaj kilka łyżek wody do patelni, aby zapobiec przypalaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Rozgrzej kamień do pizzy jak najbliżej DNA piekarnika przez 20 minut. Rozwałkować ciasto i podzielić na 4 kulki. Ustaw kulki na naoliwionej blasze do pieczenia i przykryj olejowaną folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
PiekarnikPiekarnik
16
Odstawić na 15 minut.
17
Na posmarowanej mąką powierzchni zwiń lub rozciągnij jedną kulkę ciasta na 10-calową rundę. Nasypać mąką skórkę do pizzy, delikatnie potrząsając, aby nie przylgnęła.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
18
Ostrze ciasta posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
19
Dodać jedną czwartą sera, a następnie jedną czwartą każdego duszonego kopru włoskiego, karmelizowaną cebulę i oliwki. Przesuń pizzę na kamień i piec, aż bulgotanie na górze i skorupa jest głęboko złoty, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
SerSer
Koper WłoskiKoper Włoski
OliwkiOliwki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
20
Pizzę przełożyć na deskę do krojenia, posypać bazylią i pokroić w kliny. Powtórz z pozostałym ciastem i dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia97
Magazyn