Pizza Z Jagodami Mieszanymi
Przepis mieszane jagody Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis służy 20 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz truskawki, jagody, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mieszany budyń jagodowy z pijanym sosem Limoncello Berry, Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, oraz Dżem Jagodowy Mieszany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń ciasto półksiężyc roll i umieścić w 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia pokryta sprayem do gotowania. Naciśnij na dole i 1 w. do boków patelni, aby utworzyć skorupę; uszczelnienie szwów i perforacji.
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do złotego koloru. Całkowicie fajne.
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki. Ubij w konfiturach i cukrze cukierniczym; rozłóż na skórce. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1-2 godziny.
Tuż przed podaniem ułóż jagody na wierzchu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casan Emma Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G to eleganckie wino z bukietem kwiatów i nutami wiśni. Ma zrównoważoną świeżość, dobrą strukturę i aksamitne taniny. Starzony przez 1 rok w 500-litrowych beczkach, ma intensywny rubinowy czerwony kolor z fioletowymi refleksami. Dzięki trwałemu wykończeniu z dobrą kwasowością i mineralnością idealnie nadaje się do łączenia z makaronem i wędlinami.