Pizza Verdura
Pizza Verdura może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Jeśli masz kozi ser, szpinak dla niemowląt, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Kolacja: Pasta con la Verdura, Pizza TJ Hooker (Chipotle BBQ i słodki ananas Chili + Pizza Jalapeño z boczkiem), oraz Grillowany kurczak, szparagi i pieczarki Pizza z Blackbird Bakery Pizza Crust dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Lekko spryskać tył blachy do pieczenia za pomocą sprayu do gotowania. Rozwiń ciasto na pizzę na patelnię.
W średniej misce wymieszaj sos do makaronu, czosnek w proszku i oregano. Użyj szczotki do ciasta, aby umyć wierzch ciasta oliwą z oliwek.
Rozłóż sos na cieście do pizzy pozostawiając 1/2-calową granicę. Wierzch z kozim serem.
Piec przez 12 do 17 minut.
W dużej misce połączyć szpinak z 2 łyżki zastrzeżone karczoch marynaty, karczochy serca, czerwone paski papryki, i oliwki. Rzucać razem.
Wyjąć pizzę z piekarnika i dodać warzywa. Pokroić i podać.