Pizza Tandetna Margherita
Przepis tandetny Margherita Pizzan jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz paski bazylii, mieszankę sera, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Tandetna Margherita, Pizza Tandetna Margherita, oraz Łatwa Tandetna Pizza Margherita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oddzielić lub pokroić ciasto na 2 długie prostokąty (jeśli używasz półksiężycowych rolek, naciśnij perforacje, aby uszczelnić).
Umieść na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek; naciśnij na prostokąt o wymiarach 12x8 cali.
Top z serem i pomidorami.
Piec w temperaturze 375 stopni F 12 do 15 minut.