Pizza Pomidorowo-Ricotta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Pizzana pomidorowo-Ricotta. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 438 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i zbierz sól, do 8 pomidorów, częściowo odtłuszczoną ricottę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć zioła można śledzić to danie główne z Mint Chocolate Chip Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ricottan i pieczona Pizza pomidorowa, Pomidor bazylia i Ricotta Naan Pizza, oraz Pizza pomidorowa z bitym Pesto Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej; rozgrzej do 232°. spryskaj dużą blachę do pieczenia lub 12-calową patelnię do pizzy sprayem do gotowania.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do szorstkiego 12-calowego koła.
Szczotka skórki z 1/2 łyżki. oliwa z oliwek.
Piec do gotowane przez, o 15 protokół.
Rozłóż ricottę na całej powierzchni, pozostawiając 1/2-calową krawędź.
Na wierzchu ułożyć duże plastry pomidorów, a następnie rozsypać pomidory koktajlowe.
Posypać czosnkiem, solą i pieprzem.
Piec, aż pomidory zmiękną i ser zaczyna brązowieć na brzegach, około 10 minut.
Wyjąć z piekarnika, posypać ziołami i skropić pozostałą 1/2 łyżki. olej.