Pizza Owocowa
Pizza owocowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 1G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka masła, owoców, śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pizza Owocowa, Pizza Owocowa, oraz Niskotłuszczowa Pizza Owocowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. lekko spryskaj 14-calową patelnię do pizzy lub 15x10-calową patelnię do pieczenia z natryskiem do gotowania.
W średniej misce wymieszaj ciastka, roztopione masło i jajko, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Naciśnij ciasto na dnie patelni.
Piec 10 do 15 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 45 minut.
W schłodzonej średniej misce ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Delikatnie wymieszać lukier z bitą śmietaną.
Rozłóż pizzę z ciasteczkami. Ułóż owoce na wierzchu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto