Pizza Makaron Zapiekanka
Przepis Pizza makaron zapiekanka może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 276 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 95 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu spaghetti, pepperoni, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Makaron Zapiekanka, Zapiekanka Z Makaronem Do Pizzy (5 SmartPoints ), oraz Serowa Pizza Zapiekanka Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić. Wymieszać z sosem spaghetti i makaronem.
Przenieś do dwóch nasmarowanych 13-calowych. x 9-po. naczynia do pieczenia.
Posypać serem. Ułóż pepperoni na górze. Przykryć i zamrozić jedną zapiekankę do 3 miesięcy.
Piec drugą zapiekankę, odsłoniętą, w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do czasu ogrzania.
Aby użyć mrożonej zapiekanki: rozmrozić w lodówce przez noc.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż do ogrzania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.