Pizza Low Carb

Pizza Low Carb
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Pizzana o niskiej zawartości węglowodanów. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis ma 350 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz paprykę, szynkę parmeńską, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pizza kalafiorowa niskowęglowodanowa, 15 minut Low-Carb cukinia Pizza piec dla jednego, oraz Low Carb Patelnia do pizzy-Grain Free, THM S dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Zrób skorupę: obficie spryskaj 2 (12-calowe) patelnie do pizzy nieprzywierającym sprayem do gotowania oleju roślinnego. W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki skórki, aby gładka, gęsta, naleśnik-jak ciasto. Za pomocą gumowej szpatułki rozprowadź ciasto tak cienko i równomiernie, jak to możliwe, na 2 patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Umieść skorupy pizzy na środkowych stojakach piekarnika i piecz przez około 12 do 15 minut, lub do lekko złocistego brązu i jędrnego w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Usuń skórki z piekarnika i zwiększ temperaturę piekarnika do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
W międzyczasie zrobić sos: w rondlu na średnim ogniu, rozgrzać oliwę z oliwek, a następnie pocić cebulę i czosnek w oleju, gotując tylko do zmiękczenia i przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory i pozostałe składniki i gotuj na wolnym ogniu przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1
Rozłóż sos pomidorowy, a następnie ser mozzarella równomiernie na obu skórkach. Top 1 pizza z pepperoni, kiełbasa, i szynka, i top drugi z papryki paski, cebula, i grzyby. Na każdą pizzę lekko posypać 1 łyżką oliwy z oliwek, a każdą posypać odrobiną suszonego oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Suszone OreganoSuszone Oregano
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
2
Umieść pizzę z powrotem w piekarniku, aby piec przez kolejne 10 do 12 minut, lub aż ser topi się i zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Każdą pizzę pokroić na 8 plastrów.

Składniki

0(może być lub przeglądać)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiClub sodaClub soda1(może być lub przeglądać)Gorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)3Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)11 funt cukinii,posiekany czosnekposiekany czosnek0(może być lub przeglądać)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijulienned zielona paprykajulienned zielona papryka1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszynka parmeńska pokrojona w kostkęszynka parmeńska pokrojona w kostkę1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipokruszona włoska kiełbasa, gotowanapokruszona włoska kiełbasa, gotowana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)2(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1(może być lub przeglądać)suszone oregano (może zastąpić włoską przyprawę dla suszonych ziół)suszone oregano (może zastąpić włoską przyprawę dla suszonych ziół)1szczyptaSzczypta suszonego oreganoSzczypta suszonego oregano227Orzechy dowolne (posiekane)plastry pepperoniplastry pepperoni2czapki z grzybami portobello, pokrojoneczapki z grzybami portobello, pokrojone796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijulienned red bell peppersjulienned red bell peppers306 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiczerwona cebula pokrojona w kostkęczerwona cebula pokrojona w kostkę796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijulienned red onionjulienned red onion3largesPomidory Roma pokrojone w kostkęPomidory Roma pokrojone w kostkę0(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)11 funt cukinii,(duża tuba)(duża tuba)680Orzechy dowolne (posiekane)ser mozzarella rozdrobnionyser mozzarella rozdrobniony3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka sojowamąka sojowa227Orzechy dowolne (posiekane)sos pomidorowy bez dodatku cukrusos pomidorowy bez dodatku cukru

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn