Pizza Low Carb

Pizza Low Carb
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Pizzana o niskiej zawartości węglowodanów. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis ma 350 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz paprykę, szynkę parmeńską, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pizza kalafiorowa niskowęglowodanowa, 15 minut Low-Carb cukinia Pizza piec dla jednego, oraz Low Carb Patelnia do pizzy-Grain Free, THM S dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zrób skorupę: obficie spryskaj 2 (12-calowe) patelnie do pizzy nieprzywierającym sprayem do gotowania oleju roślinnego. W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki skórki, aby gładka, gęsta, naleśnik-jak ciasto. Za pomocą gumowej szpatułki rozprowadź ciasto tak cienko i równomiernie, jak to możliwe, na 2 patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 CalaCienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść skorupy pizzy na środkowych stojakach piekarnika i piecz przez około 12 do 15 minut, lub do lekko złocistego brązu i jędrnego w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Usuń skórki z piekarnika i zwiększ temperaturę piekarnika do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W międzyczasie zrobić sos: w rondlu na średnim ogniu, rozgrzać oliwę z oliwek, a następnie pocić cebulę i czosnek w oleju, gotując tylko do zmiękczenia i przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory i pozostałe składniki i gotuj na wolnym ogniu przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1
Rozłóż sos pomidorowy, a następnie ser mozzarella równomiernie na obu skórkach. Top 1 pizza z pepperoni, kiełbasa, i szynka, i top drugi z papryki paski, cebula, i grzyby. Na każdą pizzę lekko posypać 1 łyżką oliwy z oliwek, a każdą posypać odrobiną suszonego oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Suszone OreganoSuszone Oregano
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2
Umieść pizzę z powrotem w piekarniku, aby piec przez kolejne 10 do 12 minut, lub aż ser topi się i zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Każdą pizzę pokroić na 8 plastrów.

Składniki

0Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweClub sodaClub soda1Batoniki toffi HeathGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)3Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany czosnekposiekany czosnek0Batoniki toffi Heathpółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejulienned zielona paprykajulienned zielona papryka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszynka parmeńska pokrojona w kostkęszynka parmeńska pokrojona w kostkę1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokruszona włoska kiełbasa, gotowanapokruszona włoska kiełbasa, gotowana12 łyżeczki czosnku w proszku3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1Batoniki toffi Heathsuszone oregano (może zastąpić włoską przyprawę dla suszonych ziół)suszone oregano (może zastąpić włoską przyprawę dla suszonych ziół)1szczyptaSzczypta suszonego oreganoSzczypta suszonego oregano2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.plastry pepperoniplastry pepperoni2czapki z grzybami portobello, pokrojoneczapki z grzybami portobello, pokrojone791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejulienned red bell peppersjulienned red bell peppers301 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona cebula pokrojona w kostkęczerwona cebula pokrojona w kostkę791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejulienned red onionjulienned red onion3largesPomidory Roma pokrojone w kostkęPomidory Roma pokrojone w kostkę0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ser mozzarella rozdrobnionyser mozzarella rozdrobniony3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka sojowamąka sojowa2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.sos pomidorowy bez dodatku cukrusos pomidorowy bez dodatku cukru

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn