Pizza Koreańska

Pizza Koreańska
Koreańska Pizza może być tylko Koreański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.48 za porcję. To danie główne ma 454 kalorie, 23G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Mieszanka warzyw, kiełki fasoli, mięso krabowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowane Koreańskie grillowane krótkie żeberka w / Sweet Peach Relish + Spicy Korean Slaw, Char - grillowane kotlety wieprzowe w stylu koreańskim z grilla i Rękodzieło Koreańskie mięso Giveaway, oraz Kim Chi-Koreański Bae Chu Kim Chi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać mąkę, jajka, wodę i sól. Będzie bardzo wodnisty, ponieważ pizza jest jak naleśnik. Wymieszać w krabmeat, wieprzowina, tofu, kiełki fasoli, mieszane warzywa, i kapusta, aż dobrze mieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
CrabmeatCrabmeat
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Podgrzać trochę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Twoja pizza będzie wielkości patelni. Łyżka w wystarczającej ilości ciasta warzywnego, aby pokryć dno patelni. Gotować przez około 8 minut, lub aż spód będzie złoty kolor. Flip, i gotować, aż rumiane z drugiej strony, o 3 protokół. Krawędzie powinny być chrupiące. Powtórz z pozostałym ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Podawać pizze z sosem zanurzeniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
4
Aby sos do zanurzania, wymieszać sos sojowy, ocet ryżowy, olej sezamowy i pieprz chile w zamykanym pojemniku. Uszczelnić i wstrząsnąć, aż dobrze wymieszane. Wstrząsnąć ponownie tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Koreański można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest David & Nadia Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn