Pizza Jagnięca
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj jagnięcego Pizzana. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 779 kalorii. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, czosnek, ciasto na pizzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grecka Pizza Jagnięca, Placki do pizzy jagnięcej, oraz Pizza pita z jagnięciną i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyrobić ciasto i pozostawić do wyrośnięcia po raz pierwszy zgodnie z zaleceniami.
Aby zrobić polewę, na dużej, ciężkiej patelni podgrzej 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Dodać jagnięcinę i gotować, rozbijając ją drewnianą łyżką, aż zbrązowieje, o 8 protokół. Za pomocą łyżki z rowkiem przełożyć jagnięcinę do miski, a następnie wyrzucić tłuszcz na patelnię.
Odstawić patelnię na średnie ciepło i dodać pozostałą 1 łyżkę oleju.
Dodaj cebulę i czosnek i smażyć do miękkości i lekko złoty, o 8 protokół. Odstawić jagnięcinę na patelnię, dodać tymianek i oregano i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 2-3 minuty.
Dodaj pomidory i bulion i zmiażdż pomidory widelcem, aby uwolnić smak. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż większość cieczy odparuje i mieszanina jest gęsta, o 45 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Wyjmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
W międzyczasie podzielić ciasto na 4 równe kawałki, uformować każdy kawałek na dysk i pozostawić do wyrośnięcia po raz drugi zgodnie z zaleceniami. Rozgrzej piekarnik do temperatury 200°C (400°f). Pył 2 duże obramowane blachy do pieczenia z mąki kukurydzianej.
Na lekko posmarowanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj 1 krążek ciasta na okrągłą średnicę około 15 cm i grubość 1/2 cala (12 mm). Szczypta wokół krawędzi, aby utworzyć 1/2-cala (12-mm) obręczy, i umieścić Okrągły na pół mąki kukurydzianej kurzu blachy do pieczenia. Ułóż jedną czwartą mieszanki jagnięcej równomiernie na skorupie, pozostawiając odsłoniętą krawędź. Powtórz, aby złożyć drugą pizzę, umieszczając ją obok pierwszej na drugiej połowie blachy do pieczenia.
Piec, aż ciasto jest ustawione i złocisty brązowy, 10-12 protokół. W międzyczasie na drugiej patelni złóż pozostałe 2 pizze i wsuń je do piekarnika po zakończeniu pierwszej partii.
Wszystkie pizze pokroić w plasterki i podawać.
Pojawia się za zgodą Klubu kolacji: posiłki przyjazne dla dzieci, które pokocha cała rodzina. Przepisy Susie okładka; zdjęcia Con Poulos. Copyright 2011 by Susie ' s Supper Club, LLC.