Pizza Cebulowa Confit (Pissaladière)

Pizza Cebulowa Confit (Pissaladière)
Cebula Confit Pizza (Pissaladière) może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ciepłą wodę, oliwki utwardzone olejem, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Cebula Pissaladière, Pissaladiere (Prowansalska Tarta Cebulowa), oraz Confit Cebulowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°.To dodać confit cebuli, pokroić masło na kilka kawałków i umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia wystarczająco duże, aby utrzymać cebulę w warstwie Sterczące 1 do 1 1/2 cala głębokości. (Jeśli cebula jest zbyt cienka, będą smażyć, a nie "topić" w confit.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść naczynie w piekarniku, aby stopić masło, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć naczynie i umieścić w nim połowę pokrojonej cebuli. Rozerwij liście laurowe na 2 lub 3 kawałki i rozrzuć połowę kawałków na cebuli. Następnie dodaj 2 gałązki tymianku i zimowego pikantnego, 1/2 łyżeczki. pieprzu i 1/4 łyżeczki. soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Mżawka z 2 Tbs. oliwy z oliwek. Powtórz z pozostałymi cebulami, przyprawami i oliwą z oliwek, układając je na wierzchu.Powrót naczynie do piekarnika i piec, obracając cebulę co 10 do 15 minut, aż będą jasnobrązowe i zmniejszyły objętość o prawie połowę, 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z piekarnika i wyrzucić zatokę, tymianek i zimowy pikantny.W międzyczasie zrób ciasto: w małej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Dodać cukier i odstawić do spienienia, o 5 minutes.In Robot kuchenny, połączyć mieszaninę drożdży, sól, 1 Tbs. oliwy z oliwek i 3 szklanki mąki. Proces, aż składniki łączą się w kulkę. Jeśli ciasto jest zbyt mokre, dodać tyle pozostałej 1/2 szklanki mąki, trochę na raz, w razie potrzeby, aby uformować gładką, twardą kulkę. Jeśli ciasto jest zbyt suche, dodaj krople ciepłej wody, aż kulka uformuje się. Kontynuuj proces po uformowaniu kulki, aż ciasto będzie jedwabiste, ale twarde, 3 do 4 minut. Ciasto wyłożyć na dobrze posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i zagniatać, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, od 4 do 5 minut.Olej dużą miskę z pozostałych 1 Tbs. oliwa z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Umieść kulkę ciasta w misce i obróć ciasto, aby pokryć powierzchnię olejem. Przykryć czystym, wilgotnym ręcznikiem kuchennym i odstawić w ciepłym miejscu, aż ciasto podwoi Rozmiar, 1 do 1 1/2 godziny. Dziurkować ciasto, ponownie przykryć miskę ręcznikiem i odstawić na 30 minut.Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 260°. Uderz ciasto i odwróć na mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o 13 na 19 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Posypać trochę mąki na dnie blachy do pieczenia 12-na-18-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Połóż ciasto na nim, poklepując go po bokach, aby uzyskać skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
11
Rozłóż powierzchnię cebulą confit, a następnie ułóż równomiernie anchois i oliwki na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
12
Piec, aż dno skorupy jest chrupiące, a krawędzie są lekko rumiane, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Wyjąć z piekarnika. Na gorąco, mżawka z 2 tsp. oliwę z oliwek, następnie posypać majerankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
MajeranekMajeranek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Pokroić pissaladire w prostokąty o 3 na 3 1/2 cala i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn