Pizza Calzone

Pizza Calzone
Pizza Calzone może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 1 i kosztuje $7.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 95g białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 2329 kalorii. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz cukier, przyprawy, drożdże i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest spektakularne. Spróbuj Pizza' calzone ' Piec, Mumia Calzone z sosem do pizzy # SundaySupper, oraz Nie-gotować sos pomidorowy do pizzy, Calzone, Stromboli dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia84
Magazyn