Pizza Biscuit Bake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Pizza Biscuit Piec spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, sos do pizzy, pepperoni, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Piec Do Pizzy Biscuit, Pizza Biscuit Bake, oraz Ciasto Na Biszkopty Z Jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
W średniej misce, mieszać Bisquick wymieszać i mleka, aż miękkie formy ciasta. Połówkę ciasta upuść równomiernie łyżkami na dno naczynia do pieczenia (ciasto nie pokryje całkowicie dna naczynia).
Mżawka 1 puszka sosu do pizzy na cieście. Połowę pepperoni rozrzucić na sosie. Wierzch z 1 szklanką sera. Powtórz warstwy z pozostałym ciastem, sosem do pizzy, pepperoni i serem.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.