Pizza Bianca z kozim serem i zieleniną

Pizza Bianca z kozim serem i zieleniną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pizzy Bianca z kozim serem i zieleniną. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 558 kalorii, 38g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ząbek czosnku, mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pizza z kozim serem z karmelizowaną cebulą, małymi zieleniami i redukcją balsamiczną, Zrób własny kozi ser na kozi ser, kiełbasę i grzyby (lub pizzę!), oraz Pizza Bianca.

Instrukcje

1
Wlać 3/4 szklanki wody do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posypać drożdże; wymieszać, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
3
Odstawić na 10 minut, aby rozpuścić drożdże.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
4
Dodać olej i sól, następnie 1 1/2 szklanki mąki. Mieszaj, aż dobrze się wymieszasz (ciasto będzie lepkie). Obrócić ciasto na obficie posypaną mąką powierzchnię i ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, dodając tylko tyle mąki, aby zapobiec przywieraniu ciasta, około 5 minut (ciasto będzie miękkie). Uformuj ciasto w kulkę; umieść w dużej naoliwionej misce i obróć do płaszcza. Przykryj miskę ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Pozostawić ciasto do wyrośnięcia w chłodnej temperaturze pokojowej, aż prawie podwoi się, około 2 godzin. Punch ciasto w dół; forma w piłkę. Powrót do miski; przykryć ręcznikiem i odstawić do podwojenia, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Wymieszaj olej, czosnek i czerwoną paprykę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić 1 godzinę.
1
Chard gotować w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż. Spłukać pod zimną wodą; odcedzić. Wycisnąć do sucha, a następnie grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Rozgrzać 2 łyżki oleju na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać czosnek i wymieszać 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
5
Dodaj chard i wymieszać 1 minutę. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
SólSól
6
Rozgrzej piekarnik do 260°. rozwałkuj ciasto. Forma w piłkę; miejsce na mąki powierzchni roboczej. Przykryć ręcznikiem kuchennym; odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
PiekarnikPiekarnik
7
Posypać bez brzegów blachy do pieczenia z mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Rozwałkuj ciasto na mące do 13-calowej okrągłej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
9
Przełożyć na blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Posypać mozzarellą na ciasto, pozostawiając 1-calowy granicy. Rozsypać chard nad mozzarellą. Wierzch z kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
CiastoCiasto
11
Brush krawędzi skorupy z niektórych sezonowanego oleju. Odstawić 2 łyżeczki przyprawionego oleju; pozostałą oliwę skropić na pizzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
12
Piec pizzę, aż skorupa będzie brązowy, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Wyjąć z piekarnika; ostrze pędzla z przyprawionym olejem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn