Pizza Alfredo z karczochami i krewetkami

Pizza Alfredo z karczochami i krewetkami
Przepis Karczoch i krewetki Alfredo Pizza mogą być wykonane w około 25 minut. Za 10,42 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 2134 kalorii, 78g białka, oraz 51g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis od Allrecipes wymaga krewetek, marynowanych serc karczochów, płatków pieprzu i wstępnie upieczonej skórki do pizzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Krewetki i karczochy Linguine Alfredo, Krewetki Alfredo Pizza, oraz Krewetki Alfredo Francuski Chleb Pizza.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozgrzej oliwę z oliwek na 10-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu i gotuj krewetki z płatkami czerwonej papryki, obracając raz, 2 minuty lub do momentu, gdy krewetki zmienią kolor na różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Ułóż skórkę do pizzy na nie natłuszczonej blasze do pieczenia. Równomiernie posyp sosem 1/2 szklanki, następnie karczochy, pomidory i gotowane krewetki. Posyp pozostałym sosem, a następnie posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Piec 12 minut lub do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera

Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to moje najlepsze typy na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Możesz spróbować Fantini Sangiovese. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
Fantini Sangiovese
Fantini Sangiovese
Granat czerwony kolor. Intensywny i trwały, owocowy z winną nutą i przychylnością drewna. Średnie ciało, dobre taniny, zrównoważone i gotowe do picia.Doskonałe ze wszystkimi typowymi daniami włoskiej tradycyjnej kuchni, z mięsem i pieczoną rybą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn