Pitas Z Tuńczykiem I Ogórkiem
Tuńczykowo-ogórkowe Pitas to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 35g białka, oraz 8G tłuszczu. Na $1.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udaj się do sklepu i odbierz marchew, nasiona selera, pieczywo pita i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Pitas Z Tuńczykiem I Ogórkiem, Pitas Z Tuńczykiem I Ogórkiem, oraz Owocowa Sałatka Z Tuńczykiem Pitas.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem pieczywa pita.
Łyżka mieszanki tuńczyka do połówek chleba pita.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.