Pita Fajitas
Pita Fajitas wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 4 osób. To danie główne ma 425 kalorii , 35 g białka i 21 g tłuszczu na porcję. Za 1,68 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w dziesiątkę. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i kup ser cheddar, cebulę, salsę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 62% , to danie jest dobre. Chicken Pita Fajita , Crab Salad Stuffed Pita Pockets oraz Healthy Spinach Parmesan Dip and Pita Chips są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż wołowinę, cebulę i paprykę na oleju, na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor; odcedź.
Dodaj salsę, sos barbecue i kumin. Doprowadź do wrzenia.
Zdjąć z ognia. Nałożyć około 1/2 szklanki do każdej połówki pity.