Pita Fajitas wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 4 osób. To danie główne ma 425 kalorii , 35 g białka i 21 g tłuszczu na porcję. Za 1,68 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w dziesiątkę. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i kup ser cheddar, cebulę, salsę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 62% , to danie jest dobre. Chicken Pita Fajita , Crab Salad Stuffed Pita Pockets oraz Healthy Spinach Parmesan Dip and Pita Chips są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż wołowinę, cebulę i paprykę na oleju, na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj salsę, sos barbecue i kumin. Doprowadź do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Zęby Przyrodzenia
3
Zdjąć z ognia. Nałożyć około 1/2 szklanki do każdej połówki pity.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej