Pisco Sour Sangria

Pisco Sour Sangria
Pisco Sour Sangria może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z recepturami napojów. Na 6,37 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 663 kalorie. Przepis ten służy 4. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka cukru, mięty, cytryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pisco Sour, Pisco Sour, oraz Pisco Sour podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszaj wino, pisco, sok pomarańczowy, syrop cytrynowo-Limonkowy, jabłka, cytryny, limonki, pomarańcze i miętę w dzbanku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 24 godzin.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
PomarańczowyPomarańczowy
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CytrynaCytryna
WapnoWapno
MiętaMięta
WinoWino
3
Połączyć cukier i3 / 4 szklanki wody w małym rondlu, doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż cukier całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać plasterki cytryny i limonki i odstawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
CytrynaCytryna
5
Wyjąć owoce i przechowywać w przykrytym pojemniku w lodówce przez okres do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn