Pink Dipping Sauce

Pink Dipping Sauce
Pink Dipping Sauce to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 0g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 4 godziny. Mieszanka ketchupu, słodzika Splenda ® no calorie, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Grillowane skrzydełka z kurczaka z pikantnym sosem Chipotle i sosem do maczania z sera pleśniowego-jogurt, Naśladowca: SOS Zax {SOS zanurzeniowy do kurczaka i frytek}, oraz Zielony sos peruwiański (SOS akan Aji Amarillo).

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj granulowany słodzik SPLENDA® i proszek musztardowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
SłodzikSłodzik
SplendaSplenda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Ubić olej, majonez i keczup, aż do dobrze wymieszanego. Stopniowo trzepać w wodzie. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 godziny przed podaniem. Zużyć w ciągu 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn