Pina Colada Madeleine Cookies
Pina Colada Madeleine Cookies może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 48. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, ekstrakt z rumu, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Ciasteczka Pina Colada, Pina Colada Cake Mix Cookies, oraz Pina Colada-Ciasteczka Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Wymieszaj ciasto w misce i dodaj masło. Używając blendera do ciast lub 2 widelców, pokrój masło, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Dodać jajka, mleko i rum. Ubijaj drewnianą łyżką, aż utworzysz gładkie ciasto. Złożyć w kokosie, aż równomiernie rozłożone.
Spray 2 formy madeleine z nonstick gotowania sprayu. Używając łyżki stołowej, Wrzuć ciasto do formy wypełniającej do połowy. Jeśli nie masz madeleine foremki, można upuścić ciasto na patelni ungreased pieczenia.
Piec przez 12 do 15 minut, aż ciasteczka będą ładnie rumiane.
Ostudzić na patelni, a następnie obrócić na talerz. Powtórz metodę z pozostałym cieście.