Zapiekanka Z Jajkiem Zippy

Zapiekanka Z Jajkiem Zippy
Need a danie główne bezglutenowe? Zapiekanka jajeczna Zippy może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Przepis ten zachwycił 248 osób. Mieszanka sera pepperjack, mleko, ser szwajcarski, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka Z Jajkiem Zippy, Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, oraz Zapiekanka Zippy Turkey Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
3
W lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 9x13 cali, ułóż grzanki w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Warstwa z serem Cheddar, ser szwajcarski i ser pepperjack. Wierzch z gotowaną kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PepperjackSer Pepperjack
Ser CheddarSer Cheddar
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
KiełbasaKiełbasa
5
W dużej misce, ubić razem jajka, pół na pół, mleko, musztarda, cebula, sól, i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
CebulaCebula
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać do naczynia na kiełbasę. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
7
Następnego ranka piec w piekarniku nagrzanym do 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 do 60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Odstawić na 20 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn