Pimento Cheese & Bacon Crostini
Przepis Pimento Cheese & Bacon Crostini może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 115g białka, 166 g tłuszczu, oraz w sumie 2857 kalorii. Ten przepis służy 3. Na $9.84 za porcję, ten przepis Pokrowce 68% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, bagietkę, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Boczek i Pimento makaron z serem, Boczek Pimento Ser Filiżanki, oraz Hamburgery z bekonem i Pimento.
Instrukcje
W mikserze wyposażonym w łopatkę połącz białe i pomarańczowe sery cheddar.
Dodaj posiekane pimentos, majonez, czarny pieprz i czosnek w proszku; blend na małej prędkości. Doprawić ser pimento pieprzem cayenne do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 400
Rozłóż pieprzowy ser na grzankach, top z boczkiem i piec, aż ser topi się i rumiane, o 2 protokół.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.