Pilaw ryżowy z owocami i orzechami
Pilaw z owoców i orzechów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 253 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać kawałki owoców, seler, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pilaw ryżowy z owocami i orzechami, Mieszany pilaw ryżowy z suszonymi owocami i orzechami, oraz Pieczona, solona pierś z indyka z sosem Klonowo-Worcestershire i owocami i orzechami Pilaf ryżowy.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodać bulion i owoce; doprowadzić do wrzenia. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować 5 minut lub aż owoce zmiękną. Wymieszać z ryżem; gotować, często mieszając, 4 minuty lub aż ryż jest podgrzewany. Wymieszać z orzechami włoskimi, pietruszką i pieprzem.