Pilaw Ryżowy Z Grzybami
Pilaw ryżowy z grzybami to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 45. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać donice migdały, wyler ' s instant bouillon kostki wołowiny, pietruszka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pilaw ryżowy z grzybami i szałwią, Wild Rice & Mushroom Pilaf, oraz Brązowy Ryż-Pilaf Grzybowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margarynę roztopić na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby; gotować i mieszać 3 do 4 min. albo do przetargu.
Dodać ryż; gotować 3 min., często mieszając. W międzyczasie rozpuścić bulion w wodzie.
Dodać do ryżu; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; przykryj. Dusić 5 min. lub do momentu wchłonięcia płynu.
Wymieszać z migdałami i pietruszką.