Slow-Cooker Spring Rice Pilaf może być tylko przystawką, której szukasz. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 134 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Mieszanka rosołu z kurczaka, papryka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Pilaw Ryżowy Wolnowarowy Wiosenny, Powolna Kuchenka Grzyby Ryż Pilaf, oraz Slow Cooker Mushroom & Wild Rice Pilaf.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać ryż, cebulę i sól; gotować 8 do 10 minut, często mieszając, aż ryż będzie lekko złoty kolor. Wymieszać z bulionem i wodą.