Pilaw ryżowo-makaronowy z prażonymi migdałami

Pilaw ryżowo-makaronowy z prażonymi migdałami
Pilaw z ryżem i makaronem z prażonymi migdałami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 72 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pilaw ryżowo-makaronowy z prażonymi migdałami, Quinoa Sweet Potato Noodle Bolognese z prażonymi zmiażdżonymi migdałami, oraz Pilaw ryżowy z migdałami i rodzynkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w 4-do 5-litrowym ciężkim garnku na średnim ogniu i wymieszać z orzo. Gotować, często mieszając, aż orzo będzie złote, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj ryż, mieszając, aż pokryje się masłem, następnie dodaj skórkę, liść laurowy, laskę cynamonu, wodę, 1 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Doprowadzić do wrzenia, odkryte, następnie przykryć szczelnie i gotować na małym ogniu, aż woda jest wchłaniany i ryż i orzo są miękkie, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeża Resztkaświeża Resztka
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
3
Zdjąć z ognia i odstawić, pokryte, 5 minut.
4
Puch pilaw widelcem i łyżką do miski, odrzucając skórkę, liść laurowy i laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pilaw podawać z migdałami posypanymi na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1
* Migdały można prażyć 2 dni wcześniej i przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.* Pilaw, bez migdałów, można przygotować 1 dzień wcześniej i rozłożyć na 13-na 9-calowej patelni do pieczenia. Schłodzić na patelni, odsłonić, potem schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej i posypać około 2/3 szklanki wody na górze, a następnie podgrzać, szczelnie pokryte folią, w piekarniku 350 ° F, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn