Pilaw Jęczmienny Z Prażonymi Migdałami I Rodzynkami

Pilaw Jęczmienny Z Prażonymi Migdałami I Rodzynkami
Pilaw jęczmienny z prażonymi migdałami i rodzynkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka cebuli, bulion drobiowy mniej sodu, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pilaw ryżowy z migdałami i rodzynkami, Curry jęczmień z rodzynkami i migdałami, oraz Curry cytrusowe Quinoa z rodzynkami i prażonymi migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w rondlu 3-quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
4
Dodaj jęczmień; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
5
Dodać migdały i pozostałe składniki; dobrze wymieszać. Przykryć i odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn