Pilaw Jęczmienny Z Prażonymi Migdałami I Rodzynkami
Pilaw jęczmienny z prażonymi migdałami i rodzynkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka cebuli, bulion drobiowy mniej sodu, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pilaw ryżowy z migdałami i rodzynkami, Curry jęczmień z rodzynkami i migdałami, oraz Curry cytrusowe Quinoa z rodzynkami i prażonymi migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu 3-quart na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj jęczmień; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Dodać migdały i pozostałe składniki; dobrze wymieszać. Przykryć i odstawić 5 minut.