Pilaw jęczmienny z pieczoną papryką i groszkiem śnieżnym
Pilaw jęczmienny z pieczoną papryką i groszkiem śnieżnym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bulion warzywny, seler, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pilaw jęczmienny z pieczarkami, czerwoną papryką i szpinakiem, Pilaw jęczmienny z pieczarkami, czerwoną papryką i szpinakiem, oraz Smażenie wołowiny z papryką i groszkiem śnieżnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oliwę z oliwek rozgrzać w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj seler i cebulę; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w jęczmieniu; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do miękkości.
Wymieszać z groszkiem, papryką i czarnym pieprzem; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 5 minut.