Piknik Marynowane Lato Slaw

Piknik Marynowane Lato Slaw
Piknik marynowane Lato Slaw może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 185 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 31 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 383 fanów. Jeśli masz pod ręką cukier, ogórek, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Piknik Slaw, Sałatka Makaronowa Piknik Letni, oraz Marynowane Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kapustę, ogórek, zieloną paprykę, pomidor i zieloną cebulę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
OgórekOgórek
KapustaKapusta
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Gotować i wymieszać cukier, olej roślinny, ocet, sól i pieprz razem w rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
OcetOcet
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
4
Marynatę zalać warzywami i wymieszać. Marynować slaw w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarynataMarynata
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn