Pikle Z Buraków Momofuku

Pikle Z Buraków Momofuku
Momofuku Beet Pickle to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 2. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 512 kalorii. Jeśli masz buraki, cukier granulowany, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Momofuku Ogórek Z Rzepy, Momofuku Ogórek Z Marchwi, oraz Burak-marynowane jajka.

Instrukcje

1
Umieść ocet, cukier, wodę i sól w małym rondlu, ubijaj, aby rozpuścić cukier i sól, i szybko gotuj na wolnym ogniu.Natychmiast wlać solankę na buraki, upewniając się, aby całkowicie je przykryć, ale pozostawiając 1/4 cala miejsca na górze słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Ostudzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny.Przykryj słoik szczelną pokrywką. Wstrząsnąć słoikiem lub odwrócić go do góry dnem, aby równomiernie rozprowadzić solankę, a następnie umieścić w lodówce na co najmniej 1 dzień, a najlepiej 1 tydzień przed użyciem. (Marynowane buraki można przechowywać w lodówce do 2 miesięcy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki MarynowaneBuraki Marynowane
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn