Pikle Z Buraków Momofuku
Momofuku Beet Pickle to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 2. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 512 kalorii. Jeśli masz buraki, cukier granulowany, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Momofuku Ogórek Z Rzepy, Momofuku Ogórek Z Marchwi, oraz Burak-marynowane jajka.
Instrukcje
Umieść ocet, cukier, wodę i sól w małym rondlu, ubijaj, aby rozpuścić cukier i sól, i szybko gotuj na wolnym ogniu.Natychmiast wlać solankę na buraki, upewniając się, aby całkowicie je przykryć, ale pozostawiając 1/4 cala miejsca na górze słoika.
Ostudzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny.Przykryj słoik szczelną pokrywką. Wstrząsnąć słoikiem lub odwrócić go do góry dnem, aby równomiernie rozprowadzić solankę, a następnie umieścić w lodówce na co najmniej 1 dzień, a najlepiej 1 tydzień przed użyciem. (Marynowane buraki można przechowywać w lodówce do 2 miesięcy.)