Pikantny warzywny gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka liścia laurowego, sos sałatkowy, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Pikantny Warzywny Gulasz Wołowy, Pikantny Gulasz Warzywny, oraz Pikantny Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać dużą patelnię lub holenderski piekarnik na średnim ogniu; gotować i wymieszać mięso gulasz wołowy i włoski sos, aż mięso będzie równomiernie rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski Dressing
Gulasz Wołowy Mięso
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
2
Dodaj 2 szklanki wody, bulion wołowy, pomidory pokrojone w kostkę, bulion wołowy, sos pomidorowy, czosnek, liść laurowy, sól, oregano i pieprz na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Sos Pomidorowy
Bulion Wołowy
Liście Laurowe
Pomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek
Pieprz
Woda
Mięso
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Umieść ziemniaki, marchew, papryka i cebula w gulaszu; przykryć i dusić na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Warzywa
Ziemniak
Marchew
Cebula
Gulasz
4
Mąkę i zimną wodę połączyć w małej misce; wymieszać na gładką masę. Wymieszać mieszaninę mąki do gulaszu, doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać, aż gulasz zgęstnieje, o 2 protokół. Przed podaniem należy wyrzucić liść laurowy.