Pikantny-Słodki Sos Barbecue

Pikantny-Słodki Sos Barbecue
Pikantny-słodki sos Barbecue może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 290 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Dzień Ojca. Tylko kilka osób naprawdę lubi ten sos. Udaj się do sklepu i odbierz dżem morelowy, miód, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sos Barbecue Sweet 'N' Tangy, Słodki i pikantny sos Barbecue, oraz Słodki i pikantny sos Barbecue.

Instrukcje

1
Wymieszać 1/2 szklanki ketchupu, 1/4 szklanki dżemu morelowego, 2 łyżki miodu, 1 1/2 łyżki sosu sojowego i 1 łyżkę octu ryżowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Dżem MorelowyDżem Morelowy
Sos SojowySos Sojowy
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
MiódMiód
2
Posmaruj surowe żeberka, wieprzowinę lub kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
WieprzowinaWieprzowina
żeberkażeberka

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Seghesio Home Ranch Zinfandel z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Seghesio Home Ranch Zinfandel
Seghesio Home Ranch Zinfandel
W duchu pradziadka, Edoardo, rodzinne ranczo Zin żyje dalej. Te 103-letnie, wyszkolone winorośle położyły podwaliny pod nasze rozległe nasadzenia zinfandel w ciepłej Dolinie Alexander. Płytkie żwirowo-gliniaste gleby wspierają wzrost winorośli, który naturalnie wytwarza otwartą baldachim i równomiernie rozmieszczone owoce. To wino oferuje jammy, owoce jeżyny, specyficzny czarny pieprz vintage i kwiatowe niuanse i, oczywiście, Zinfandel1s podpis brambly pikanterii.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia2
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn