Pikantny Sos Pieczarkowy

Pikantny Sos Pieczarkowy
Pikantny sos grzybowy może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 53 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.75 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, grzyby shiitake, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kotlety wieprzowe w pikantnym sosie pieczarkowym, Pieczywo Pikantne Pieczarki, oraz Pikantne Grzyby ?Ciasto Popover dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na patelni; dodać grzyby i czosnek, i smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeża Resztkaświeża Resztka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
2
Usuń grzyby łyżką szczelinową, zastrzegając kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
3
Mąkę ubić na gładką masę. Gotować, ubijając stale, aż lekko rumiane. Stopniowo dodawać Wino i bulion; gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż zgęstnieje i będzie bąbelkowy. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Dodać grzyby; gotować, ciągle mieszając, aż sos zostanie dokładnie podgrzany.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Gorące, Gotowane Spaghetti WieloziarnisteGorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn