Pikantny Marynowany Kurczak
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Ten przepis służy 45 i kosztuje 14 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mleko colby & Monterey jack sery, 1/2 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantny kurczak marynowany limonką z domową salsą arbuzową, Pikantne Marynowane Krewetki, oraz Pikantne Kotlety Wieprzowe Marynowane.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wlać dressing na kurczaka w płytkim szklanym naczyniu; obrócić, aby równomiernie pokryć kurczaka. Przechowywać w lodówce 1 godzinę marynować.
Wyjąć kurczaka z marynaty; wyrzucić marynatę.
Ułożyć startą polewę w płytkim naczyniu.
Dodać kurczaka; obrócić, aby równomiernie pokryć obie strony każdej piersi.
Umieścić w jednej warstwie w płytkiej patelni spryskanej natryskiem do gotowania.
Piec 30 min. Tymczasem gotować grzyby na patelni spryskane sprayem do gotowania na dużym ogniu 3 min. lub do miękkości, często mieszając. Wymieszać z bazylią.
Wierzch kurczaka z pieczarkami i rozdrobnionym serem; piec 5 min. albo aż ser się rozpuści.