Pikantny majonez do Sushi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnego majonezu na Sushi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje 45 centów za porcję. Wiele osób robiło ten przepis, a 830 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sok z limonki, majonez, ostry sos Sriracha i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Jewshi with Caper Mayo-Żydowskie Sushi, Ahi Poke Sushi miski z wasabi Mayo, oraz Sushi Z Pikantnym Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj majonez, Sriracha i sok z limonki. Smak i dodać więcej Sriracha do pożądanej pikanterii.
Podawać natychmiast lub przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do miesiąca.