Pikantny majonez do Sushi

Pikantny majonez do Sushi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnego majonezu na Sushi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje 45 centów za porcję. Wiele osób robiło ten przepis, a 830 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sok z limonki, majonez, ostry sos Sriracha i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Jewshi with Caper Mayo-Żydowskie Sushi, Ahi Poke Sushi miski z wasabi Mayo, oraz Sushi Z Pikantnym Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj majonez, Sriracha i sok z limonki. Smak i dodać więcej Sriracha do pożądanej pikanterii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
SrirachaSriracha
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podawać natychmiast lub przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do miesiąca.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W2 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn