Pikantny Kurczak Hiszpański

Pikantny Kurczak Hiszpański
Pikantny Hiszpański kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 178 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.48 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz piersi z kurczaka, pietruszkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak hiszpański z pikantnym ryżem cytrynowym, Pikantny Kurczak Limonkowy Z Ryżem Po Hiszpańsku, oraz Pikantny Ryż Hiszpański.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański można sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Sangre de Toro Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 9 dolarów za butelkę.
Sangre de Toro Tempranillo
Sangre de Toro Tempranillo
Wino pełne charakteru i jest zarówno mocne, jak i eleganckie. Delikatne aromaty kwiatowe na tle bardzo dojrzałych owoców, dębu i trufli. Jego taniny mają owocową, mięsistą strukturę, która ewoluuje w aksamitne akcenty dymu i przypraw nabytych podczas starzenia.Idealny do mięs, paelli i do kremowych serów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn