Pikantny krem z zupy szparagowej
Pikantny krem zupa szparagowa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.24 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 120 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 51 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ciężką śmietanę, sól i mielony pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Szparagowa Krem, Zupa Szparagowa Krem, oraz Surowy Krem Z Zupy Szparagowej.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Gotować i mieszać cebulę na maśle, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Zalać bulion z kurczaka cebulą i doprowadzić do wrzenia.
Szparagi i ziemniaki wymieszać. przykryć i gotować, aż szparagi będą miękkie, ok.8 minut.
Wymieszać w papryce jalapeno.
Wlać zupę do blendera, napełniając dzban nie więcej niż do połowy pełny. Przytrzymaj pokrywkę blendera złożonym ręcznikiem kuchennym i ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść zupę, zanim zostawisz ją na puree. Puree partiami, aż będzie gładkie i wlać do czystego garnka.
Wymieszać z gęstą śmietaną.
Doprawić solą, czarnym pieprzem i ostrym sosem.