Pikantny kalafior
Pikantny kalafior to bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i całe 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 107 osób. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, kolendrę, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Kalafior Romanesco w pikantnym sosie pomidorowym / kalafior po Rzymsku, Pikantny Kalafior, oraz Pikantny Kalafior dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni lub woku z pokrywką, następnie dodać imbir i przyprawy. Obracaj wszystko wokół przez kilka sekund, aż przyprawy będą aromatyczne. Zmniejsz ogień, a następnie wymieszaj kalafior i przyprawę.
Nałożyć pokrywkę i gotować przez 10 minut lub aż zmięknie, od czasu do czasu mieszając.
Przed podaniem posypać kolendrą.