Pikantny gulasz z prosa i ziemniaków to bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bulionu warzywnego, liści tymianku, prosa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny gulasz wieprzowy z kluskami ziemniaczanymi, Millet Methi Pulao-Foxtail Millet Pulav z liśćmi kozieradki-proso indyjskie s, oraz Pikantne Ciasta Z Prosa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Bulion i sos sojowy rozgrzać do wrzenia w 4-quart holenderski piekarnik. Wymieszać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do medium. Przykryć i gotować 12 do 16 minut, mieszając od czasu do czasu, aż proso i ziemniaki będą miękkie.