Pikantny Filet wołowy w sosie ostrygowym

Pikantny Filet wołowy w sosie ostrygowym
Pikantny filet wołowy w sosie ostrygowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na sos. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,14 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skrobi kukurydzianej, wody, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dzień fileta: zwęglony Filet wołowy z sosem kukurydzianym, Filet Wołowy Z Sosem Z Sera Pleśniowego, oraz Filet steków wołowych z sosem chrzanowym.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 1 łyżeczkę oleju roślinnego, 1 łyżeczkę sosu ostrygowego i 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać wołowinę i wrzucić do herbu. Marynować w lodówce 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Wyjąć z lodówki 10 minut przed gotowaniem.
4
Wymieszać wodę, 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej, 2 łyżki sosu ostrygowego i pieprz w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego na dużej patelni na dużym ogniu. Cebulę wymieszać i gotować, aż zbrązowieje na brzegach, ok. 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać wołowinę, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż wołowina jest tylko lekko różowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Wlać sos; gotować i mieszać, aż sos zgęstnieje i stał się przezroczysty, o 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawSos
Magazyn