Pikantny Dip Krabowy Maryland
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pikantny Maryland Crab Dip spróbować. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 263 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sos worcestershire, ser śmietankowy, ser cheddar, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Maryland Crab Dip, Maryland Crab Cakes, oraz Maryland Crab Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko posmarować 1 ćwiartkę naczynia do pieczenia.
W średniej misce wymieszaj ser śmietankowy, śmietanę, majonez, sok z cytryny, sos Worcestershire, suchą musztardę, czosnek w proszku i około 2 łyżki sera Cheddar. Złóż mięso krabowe, ostry sos i 2 łyżki przyprawy do owoców morza.
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia. Top z pozostałym serem Cheddar i przyprawami z owoców morza.
Piec w nagrzanym piekarniku 30 minut, lub do bąbelków i lekko rumiane.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło.
![Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.]()
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
Rancho Santa Rosa Vineyard was originally conceived as individual micro-vineyards delineated into 59 unique blocks based upon soil, exposure, elevation, grade, rootstock and clone. Rancho Santa Rosa produces remarkably rich and silky wines.