Pikantny Dip Krabowy Maryland

Pikantny Maryland Crab Dip może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko receptur Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka majonezu, twarogu, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Maryland Crab Dip, Maryland Crab Cakes, oraz Maryland Crab Cakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko posmarować 1 ćwiartkę naczynia do pieczenia.
W średniej misce wymieszaj ser śmietankowy, śmietanę, majonez, sok z cytryny, sos Worcestershire, suchą musztardę, czosnek w proszku i około 2 łyżki sera Cheddar. Złóż mięso krabowe, ostry sos i 2 łyżki przyprawy do owoców morza.
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia. Top z pozostałym serem Cheddar i przyprawami z owoców morza.
Piec w nagrzanym piekarniku 30 minut, lub do bąbelków i lekko rumiane.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.