Pikantny Dip z krabów i krewetek może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 866 kalorii. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz sos worcestershire, majonez, bochenki ser topiony żywności, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Spróbuj Pikantny Koktajl Krewetkowo-Krabowy, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średnim naczyniu do pieczenia, wymieszać meksykańską potrawę z serem topionym, majonez, sos Worcestershire, krewetki i mięso krabowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Ser Topiony
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Crabmeat
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec w nagrzanym piekarniku 45 protokół, lub do bąbelków i lekko rumiane.
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.