Pikantny Dip Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj Pikantny Dip Chili. Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis serwuje 40 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 186 kalorii, 4G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 powie, że trafił w sedno. Mieszanka sosu picante, cebuli, ząbków czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Spicy Chili-Lime Yogurt Dip & Giveaway, do Crockpot Chicken and Bean Chili and Chili Cheese Dip, oraz 7th Annual Chili Contest: Entry-Spicy Chile Chili.
Instrukcje
W małej misce ubij serek śmietankowy i śmietanę na gładką masę. Ubij cebulę, czosnek, chili w proszku i płatki pieprzu. Dodaj sos picante i ser mozzarella. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 4 godziny.
Podawać z warzywami i frytkami.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Brut Laurent-Perrier z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Laurent-Perrier Brut]()
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.